Tamerlan & Teresa iz Korolevstva D'Allba

Thursday, October 20, 2005

Hugo History & Characteristics

Tamerlani perenimi on Hugo.
Hugo on sündinud 7.juunil 2002.a. St. Peterburg’is Korolevstvo D’Allba kasvanduses pesakonna esimese kutsikana. Aretaja Natalja Dmitrjeva. Meie majja tuli ta päris väikesena – 1,5 kuu vanuselt. Esimestes päevadest peale paistis Hugo silma rahulikkuse ja põhjalikkusega. Nii nagu kohane ühele tõelisele dobermanile oli ta kõikjal minu kannul. Teda polnud kunagi vaja otsida võid hüüda, ta oli alati lihtsalt kõrval.

Hugo elas õues, koos oma õdede Tereza ja Tina’ga. Kuni aastaseks saamiseni kasvatas teda ja tema õde Terezat nende isa Dirk. Selleks ajaks oli teine õde Tina leidnud juba endale uue kodu. Pärast Hugo aastaseks saamist tuli teda ja Dirk’i lahutada, sest algas äge võitlus liidripositsiooni eest. Pärast seda ei ole nad enam kunagi koos olnud ja näinud on nad teineteist ainult läbi aiavõre.

Hugost kasvas väga suur ja võimas doberman. Ta elab aastaringselt õues, köetavas kuudis, tal on väga hea isu ja väga tihe karv. Iseloomult on Huga väga heatahtlik ja vaoshoitud. Hugo kohaneb väga kergesti erinevates olukordades, ta on väga kiindunud oma peremehesse, usaldab teda täielikult dresseerimisväljakul. Hugot ei ole kunagi olnud vajadust karistada, ta on võimeline inimesega olema intellektuaalses kontaktis. Hugoga on väga mugav ja meeldiv käia reisidel.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home